Plovdiv24.bg представи историята на пловдивска майка, подела битка срещу животозастрашаващата безотговорност

...
Plovdiv24.bg представи историята на пловдивска майка, подела битка срещу животозастрашаващата безотговорност
Коментари Харесай

Пловдивска майка в битка срещу животозастрашаващата безотговорност на район Северен

Plovdiv24.bg показа историята на пловдивска майка, подела борба против животозастрашаващата безнаказаност на администрацията в регион " Северен ".

Историята - на 2 юни дребната й дъщеричка пропада в отворена шахта в зелена повърхност на бул. " България " и къса сухожилие на крайници. Вече 20 дни момиченцето е с шина и вместо да се радва на лятната почивка като своите връстници, лежи у дома и чака лекарски резултати и рехабилитация.

Plovdiv24.bg се срещна с майката на дребната Мария на мястото на случая. А там ясно се вижда, че дупките в действителност са две. За да не се случи ново злощастие, хората от квартала към този момент са ги запушили с плочки. Юлия Андонова ни споделя, че във въпросния ден - 2 юни, Мария била на открито с баба си, решила да поиграе с топка в тревата и тогава - неподозирайки нищо, хлътнала в шахтата.

Сега, поради целия боязън и стрес, а и с цел да не страдат и други родители, Юлия ще заведе дело против регион " Северен ".

" Не ми е поради парите. Колкото и пари да ми дадат, няма да ми върнат терзанията и уплахата. Битката е морална ", безапелационна в дамата. Какво сподели още тя - вижте в репортажа на Plovdiv24.bg. 

За страдание, даже и да успее да осъди администрацията, цената още веднъж ще заплатим всички ние - пловдивчани, а лични отговорни - надали ще има или най-малко това няма да е кметът на региона, който по всяка възможност, в края на идната година, даже няма да е кмет. 

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР